Kennel Liekkas

Kennel Liekkas

torstai 14. huhtikuuta 2016

saanko esitellä Luto ja Karri :)

Nyt on molempien poikien varaukset varmistuneet ja omat perheet oottavat pentujaan malttamattomina vielä muutaman viikon. Lempinimetkin on nyt päätetty: Hiirestä tulee Luto - Pluto savolaisittain :) ja Mikistä Karri. Viralliset nimetkin on päätetty ja Karrista tulee Liekkas Falan (nopeajalkainen) ja Lutosta Liekkas Fátmi (syli).

Luonteen eroavat melko paljon toisistaan. Siinä missä Luto miettii ja pohtii on Karri suunapäänä äänessä :D Molemmat viihtyvät sylissä, mutta kyllä Karrille tulee ahistus ennemmin. Molemmilta saa leikattua kynnet, mutta molemmat kyllä käyttävät yhtälailla ei enää niin pieniä naskaleitaan.

Nyt pojat on päässy jo kodinhoitohuoneen puolelle Wimman ja Catnan kans leikkimään. Koko konkkaronkka tulee hyvin toimeen keskenään ja Wimma tykkää leikittää poikia. Leikkihetken jälkeen kokoontuu koko porukka yhteen nurkkaan nukkumaan :)

Uloskin pitäisi päästä vähän tutustumaan, mutta toivotaan että vielä vähän lämpiäisi ilma. Tänäänkin niin kylmä tuuli ja kylmä vaikka aurinko paistaakin.

Lopuksi sekalainen kuvakavalkaadi Jäbät 4viikkoa :D

Luto

Luto

Karri

Karri

Karri

Karri

Karri

Karri

Luto

Karrin sivuprofiili

Luto

Luto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti